Namaz Vakti Istanbul

Namaz Vakti Istanbul. Daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız. Dünya şehirleri için namaz vakitleri (prayer times for cities the worldover) i̇stanbul / türkiye.

Istanbul Nmaz Saatleri
Istanbul Nmaz Saatleri from kludi.orenburg-vog.ru
2021 senesinde i̇stanbul için magnetik sapma açısı 6 ° dir. Qibla angle (clockwise from true north) 152 ° | qibla angle (clockwise from compass north) 146 ° in the compass image, n shows the true (geographic) north, the red compass needle shows the magnetic north (compass north) and the green arrow shows the qibla direction. Ayet namaz vakti ara onlar ki̇, namazlarını kılmaya devam ederler.

İstanbul namaz vakitleri,i̇stanbul ezan saatleri,i̇stanbul i̇li namaz vakitleri ve ezan saatleri anlık olarak yenişafak sayfasında.

İstanbul sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı namaz vakti saat kaçta? Haftalık namaz vakitleri ve aylık namaz zaman çizelgesi ile istanbul için ezan ve namaz vakitlerini güvenilir bir kaynaktan öğrenin istanbul. İstanbul sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı namaz vakti saat kaçta? Sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı ve cuma namaz vakitleri illere göre listelenmiştir.


0 Response to "Namaz Vakti Istanbul"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel