Namaz Kılma

Namaz Kılma. Bu namazlar daha önce yazdığımız üzere farzlarına, vaciblerine, sünnetlerine ve adabına riayet edilerek şöyle kılınır Namaz kılınışları ayrıntılı olarak, resimli şekilde, erkekler ve bayanlar için, vakit vakit ayrı ayrı anlatılmıştır.

Namaz Vakitleri Namazdaki Sekillerin Isimleri Namaz Kilma Tablosu Paylas Facebooktwitterlinkedinpinterestsmswhatsa Hoslanma Sozleri Dualar Dini Alintilar
Namaz Vakitleri Namazdaki Sekillerin Isimleri Namaz Kilma Tablosu Paylas Facebooktwitterlinkedinpinterestsmswhatsa Hoslanma Sozleri Dualar Dini Alintilar from i.pinimg.com
Namaz i̇slamiyet'in farzından birisidir ve günde 5 vakit kılınması emredilmektedir. Namaz kılma şeklinin en doğru tarifi. İnanç hayatımızda büyük bir yeri olan namaz en önemli ibadetlerimizin başında gelmektedir.

Namazın kılınışı örnek olarak sabah namazının iki rek'at farzının kılınışı resimlerle anlatilmış, erkek ve kadinlarin farklı hareketleri.

Namaz, tekbir ile başlayıp selâm ile son bulan, belli fiil ve sözleri içine alan bir ibadettir. Teheccüd namazına başlarken niyet ettim allah rızası için teheccüd namazı kılmaya şeklinde niyet ederiz. Namaz kılan dinini doğrultmuş olur. Namaz rekatları ve kılınışı, namaz kılmak isteyen pek çok müslümanın aradığı bir konu.


0 Response to "Namaz Kılma"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel