Namaz 4 Rekat Farz

Namaz 4 Rekat Farz. Zamanın değerli din alimlerinden biri olan, aynı zamanda diyanet i̇şleri başkanı olan ömer nasuhi bilmen haca efendinin tarif ettiği dört rekatlık namazın kılınışı şu şekilde. Öğle namazı, 4 rekat ilk sünnet, 4 rekat farz, 2 rekat son sünnet olmak üzere toplamda 10 rekattır.

Bes Vakit Namazlar Kac Rekattir Hangileri Farz Hangileri Sunnettir Huzur Sayfasi Islami Bilgi Kaynaginiz
Bes Vakit Namazlar Kac Rekattir Hangileri Farz Hangileri Sunnettir Huzur Sayfasi Islami Bilgi Kaynaginiz from www.huzursayfasi.com
Haydi siz, akşama ulaştığınızda (akşam ve yatsı vaktinde) önce niyet edilir niyet ettim allah rızası için öğle namazının dört rekat farzını kılmaya diye niyet edilir ve tekbir getirerek allahu ekber diyerek namaza başlanır. Farz namazlara tabi olmayan sünnetlerden, ramazan ve kurban bayramı namazları, güneş ve ay tutulması namazları ile istiska (yağmur duası) namazı. İslam dinine inanmış olan insanlar, günde 5 vakit namaz kılmak zorundadır.

Lâlegül tv 49.268 views3 years ago.

Namaz nasıl kılınır beylere öğle namazı 4 rekat farz ve 2 rekat son sünnet kılınış. Namaz kılınışı, abdest alınışı kız ve erkek için ayrı. Meselâ, cenaze namazı, o yerde bulunan mükelleflere ayrı ayrı değil, hepsine birden toplu olarak farzdır. Dört rekat namaz nasıl kılınır?


0 Response to "Namaz 4 Rekat Farz"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel