Namaz D

Namaz D. 1) her namazın ilk rek'atinde iftitah tekbirinden sonra, 2) i̇kindi namazının sünnetinde üçüncü rek'ate. Herkes ihtiyacına göre dua eder.

Syeda Aliya Ahmad On Twitter While I Started Offering Namaz Zuhar In My Garden Mashaallah La Qowata Illah Billah The Cats Have Taken Over My Jaye Namaz Https T Co 28leptayc5
Syeda Aliya Ahmad On Twitter While I Started Offering Namaz Zuhar In My Garden Mashaallah La Qowata Illah Billah The Cats Have Taken Over My Jaye Namaz Https T Co 28leptayc5 from pbs.twimg.com
Gündəlik namazların sözlərinin hər birinin özünə uyğun bədən vəziyyəti var. Namaz ne kadar önemli bir ibadet olduğunu anlamak için. Namaz ibadetindeki rükünlerin aynı zamanda fiilî ve sözlü bir dua niteliğinde olması salât kelimesinin salât kelimesiyle aynı kökten türeyen musallî namaz kılan kişi ve musallâ namaz kılınan yer.

Namaz duaları, namaz, yüce allah'ın bize verdiği yapılması gereken en önemli emirdir.

Namaz nasıl kılınır, abdest nasıl alınır, namaz duaları, namaz sureleri. Namaz elə bir əməldir ki, insan namazla həm bu dünyada, həm də axirətdə faydalanmış olur. Namaz ne kadar önemli bir ibadet olduğunu anlamak için. Namaza dair her şeyin bulunduğu dini bilgi sitesidir.


0 Response to "Namaz D"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel