Namazda 4 Rekatta Okunan Dualar

Namazda 4 Rekatta Okunan Dualar. Namazlardan sonra, mutlaka şu dua okunmalıdır, diye bir kural yoktur. Ve nü'minü bike ve netûbü ileyke.

Namazda Sirasiyla Okunacak Sure Ve Dualar Namaz Dualari Anlamlari Neler Masiva Haberleri Haber7
Namazda Sirasiyla Okunacak Sure Ve Dualar Namaz Dualari Anlamlari Neler Masiva Haberleri Haber7 from i2.haber7.net
Allahümme entesselâmü ve minkesselam tebarekteyazel celali vel ikram okunup, hemen farza kalkılır. Namaz nasıl kılınır tablolu anlatım, resimli namaz kılma dersleri, tablo halinde namaz kılma, namaz rekatları anlatımı, namazda okunacak dualar, namazda okunması gereken dualar, sabah namazı nasıl kılınır, yatsı namazı ve vitir, öğlen namazında nelere dikkat edilmeli, akşam namazı için uyarılar. Dileklerin kabul olması için edilecek türkçe duaları ve nihat hatipoğlu'nun kandil gecesine özel duasını hazırladık.

Oturuşunda ettehiyyatü'den sonra, 3) dört rekatta bir selâm verilerek kılınan teravih ve nafile namazlarının ikinci rek'atının.

Namazda okunan dualar ve tesbihler, sırasıyla namaz kılarken okunan dualar. Farz, sünnet, nafile, vacip kısımlara ayrılarak iki, üç ve dörder rekat olarak kılınır. Fatiha + ihlâs + felâk + nas. 100 rekatlık berat namazında ne okunur?100 rekat namaza nasıl niyet edilir?yüz rekat namazdan sonra hangi dualar okunur?100 (yüz)rekat berat namazdan sonra okunacaklar.


0 Response to "Namazda 4 Rekatta Okunan Dualar"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel