8 Nisan Namaz Saatleri

8 Nisan Namaz Saatleri. Allah daima bizi bilir ve görür. İstanbul sarıyer için namaz vakti ezanı saat kaçta okunuyor, bugün için diyanet namaz saatleri, yarınki sabah namazı ezanı kaçta ve önümüzdeki 30 günlük tüm 5 vakit namaz zamanı bilgilerini aşağıdaki bir aylık namaz vakitleri çizelgemizden öğrenebilirsiniz.

2018 Izmir Imsakiye Sahur Ve Iftar Vakti Diyanet Namaz Saatleri Yasam Haberleri
2018 Izmir Imsakiye Sahur Ve Iftar Vakti Diyanet Namaz Saatleri Yasam Haberleri from i12.haber7.net
Ayrıca hadis kaynaklarında çokça teşvik edilen duha/kuşluk namazı; Ancak sabah ezanı, ramazan ayında i̇msak vaktinde, diğer aylarda i̇msak'tan yaklaşık 30, 45 dakika doğum yeriniz i̇stanbul dışındaysa, alttaki diğer tabloyu kullanarak, zaman farkını ekleyip ya da çıkararak, ezan saatlerinden yararlanarak. Şubat 7, 2021 tarihinde gönderilmiş admin tarafından.

İşte diyanet.gov.tr'ye göre il il 15 nisan 2016 cuma günü namaz vakitleri ve öğle ezanı saatleri.

Bu saatte kıblenin yönünü kolaylıkla bulabilirsiniz. Ancak sabah ezanı, ramazan ayında i̇msak vaktinde, diğer aylarda i̇msak'tan yaklaşık 30, 45 dakika doğum yeriniz i̇stanbul dışındaysa, alttaki diğer tabloyu kullanarak, zaman farkını ekleyip ya da çıkararak, ezan saatlerinden yararlanarak. İstanbul namaz saatleri yakın olan vaktin bilgisine göre geri sayım ile sunulmaktadır. Ayrıca hadis kaynaklarında çokça teşvik edilen duha/kuşluk namazı;


0 Response to "8 Nisan Namaz Saatleri"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel