Namaz Vakti Istanbul 2021

Namaz Vakti Istanbul 2021. İstanbul iftar saati ile birlikte orucunu açacak olan pek çok müslüman, 25 nisan tarihli iftar vaktini. İstanbul sahur saati ile birlikte oruca niyet edecek olan pek çok müslüman, 26.

Istanbul Namaz Vakitleri Ve Ezan Saatleri Istanbul Ogle Namazi
Istanbul Namaz Vakitleri Ve Ezan Saatleri Istanbul Ogle Namazi from i.pinimg.com
İstanbul iftar vakti 2021 diyanet i̇şleri başkanlığı tarafından açıklandı. Cuma namazını kılma şartlarını kendilerinde toplayan kimseler için iki rekat cuma namazı farzdır. Compatible with istanbul and the surrounding counties religious prayer times this application.

İstanbul namaz vakitleri, tc diyanet i̇şleri başkanlığı fetvalarına uygun olarak matematiksel yöntemlerle hesaplanmaktadır.

Yukarıda yer alan 2021 i̇stanbul namaz vakitleri ile i̇stanbul için namaz ezan vakitleri ni an be an takip edebilir, sabah öğle ikindi akşam yatsı namaz vaktine ne kadar zaman kaldığını öğrenebilir, kolaylıkla takip edebilirsiniz. Veriler aylık olarak yüklendiğinden bir kere güncelleme yaptıktan sonra bir ay boyunca internetsiz olarak kullanabilirsiniz. İstanbul ili namaz vakitleri ve aylık ezan saatleri hakkında detaylı bilgiler burada. İstanbul için iftar ve sahur vakitlerini, ezan saatlerini i̇stanbul i̇msakiyesi ile gün gün görüntüleyin


0 Response to "Namaz Vakti Istanbul 2021"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel