Namaz Vakitleri Ankara

Namaz Vakitleri Ankara. 2020 sabah namazı, öğle namazı, ikindi namazı, akşam namazı ve yatsı namazı ezanı vakti saat kaçta. Sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı ve cuma namaz vakitleri illere göre listelenmiştir.

Ankara Iftar Saati Imsak Vakti Ve Ezan Saatleri Internet Haber
Ankara Iftar Saati Imsak Vakti Ve Ezan Saatleri Internet Haber from i.internethaber.com
Bugün ankara, ankara turkey için namaz vakitleri sabah namazı vakti 05:03 am, öğle namazı vakti 12:54 pm, i̇kindi namazı vakti 04:27 pm, akşam namazı vakti 07:11 pm ve yatsı namazı. Ankara namaz saatleri diyanet'in ankara namaz vakitleri verileriyle hazırlandı. İslami namaz vakti ankara cinsinden alın.

Bugün ankara, ankara turkey için namaz vakitleri sabah namazı vakti 05:03 am, öğle namazı vakti 12:54 pm, i̇kindi namazı vakti 04:27 pm, akşam namazı vakti 07:11 pm ve yatsı namazı.

Bugün ankara 'daki namaz vakitleri 04:33 (i̇msâk)' de başlayacak ve 20:51 (yatsı) 'de tamamlanacak. Sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı ve cuma namaz vakitleri illere göre listelenmiştir. Ankara namaz saatleri yakın olan vaktin. Ankara namaz vakitleri sayfası üzerinden ezan vakti geri sayımını takip ederek 1 aylık namaz saatleri hakkında hızlıca bilgi ankara namaz vakitleri.


0 Response to "Namaz Vakitleri Ankara"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel