Namaz Uykudan Daha Hayırlıdır Arapçası

Namaz Uykudan Daha Hayırlıdır Arapçası. Burada ki (hayır), devamlı bulunan allah'ın mağfiretini. Onun için namaz uykudan hayırlıdır.

Essalatu Hayrun Minen Nevm Arapcasi 6 Sabah Ezaninda Essalatu Hayrun Minen Nevm Namaz Uykudan Hayirlidir Denince Dogruyu Ve Hakki Soyledin Demeli
Essalatu Hayrun Minen Nevm Arapcasi 6 Sabah Ezaninda Essalatu Hayrun Minen Nevm Namaz Uykudan Hayirlidir Denince Dogruyu Ve Hakki Soyledin Demeli from i.mycdn.me
Zaman sabahın seher vaktini kucaklamaya hazırlanırken gök kubbede hoş bir seda yankılanıyor… essalatu hayrun minen nevm. Pagesothercommunityarapça notlarıvideosالصلاة خير من النوم namaz uykudan hayırlıdır. Hayirli هو , غير hayirli.

الصلاة خير من النوم namaz uykudan hayırlıdır.

Allahtan başka ibadete lâyık olan yoktur. Namaz uykudan hayırlıdır. denildiğinde insanların mühim bir ikazla karşılaşmış olmaları beklenir. İstihareye yatmak, i̇stihare duası ve namazı ile i̇lgili bilgiler. Skandal olayın baş aktörü müezzin, sabah namazında okunan namaz uykudan daha hayırlıdır, arapça 'esselatü xeyrun minen newm' kısmını değiştirerek 'esselatü xeyrun minen facebook' dedi.


0 Response to "Namaz Uykudan Daha Hayırlıdır Arapçası"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel