Namaz Ünitesi

Namaz Ünitesi. Namaz,allah 'a imandan sonra ,yerine getirilmesi gereken ve i̇slamın şartlarından olan bir ibadettir. Verilen bu soruları dikkatlice cevaplayarak üniteyi bildiğinizi gösterin!

6 Sinif 2 Unite Namaz Ibadeti Sorular Cesitli Kitap Dergi Ve Din Kulturu Ogretmenlerin Internette Yayinladiklari Sorulardan Duzenlenmistir Pdf Free Download
6 Sinif 2 Unite Namaz Ibadeti Sorular Cesitli Kitap Dergi Ve Din Kulturu Ogretmenlerin Internette Yayinladiklari Sorulardan Duzenlenmistir Pdf Free Download from docplayer.biz.tr
Allahü teala'nın kılınmasını kesin olarak emrettiği namazlardır. A) kıyam b) besmele c) tekbir d) kıraat 4) ramazan ayına özgü, sünnet olan namaz. • namaz kılacak kişi bedeninin örtülmesi gerekli yerlerini örtmelidir.

Namaz ünitesi i̇le ilgili bulmaca testlig yönetim orta:

Sınıf ünite özeti, namaz hakkında bilgi, namaz ünitesi hakkında özet, dkab konu özetleri, Ünitemizle ilgili hazırlanan bu etkinliğimizde sizlere ünitenin tüm konuları ile ilgili sorular verilmiştir. A) yatsı b) i̇kindi c) kuşluk d) teravih 5) namaz vaktinin başladığını belirten çağrı. Ve ayaklar dışında bütün vücudu örtmelidir.


0 Response to "Namaz Ünitesi"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel