Namaz T Nedir

Namaz T Nedir. Namaz, müslümanların günde beş kez, dua ederek ve yere kapanarak gerçekleştirdikleri allah'a ibadet biçimine namaz adı verilir. Ayrıca iki bayram namazı, bir de cuma namazı vardır.

I Accepted Islam On Twitter Kerahat Vakti Nedir Namaz Hangi Zaman Dilimlerinde Kilinmaz Http T Co Qgzp3blfy8 Hayirli Cumalar Icimdenbirses Http T Co 22yjewvymo
I Accepted Islam On Twitter Kerahat Vakti Nedir Namaz Hangi Zaman Dilimlerinde Kilinmaz Http T Co Qgzp3blfy8 Hayirli Cumalar Icimdenbirses Http T Co 22yjewvymo from pbs.twimg.com
Salât kelimesiyle aynı kökten türeyen. Bunlardan başka, ramazan ve kurban bayramlarında olmak üzere, iki bayram namazı, bir de cuma namazı vardır. Sizi sakar cehennemine sürükleyen nedir?

Kur'an'da günün belli vakitlerinde abdestle birlikte duaya kalkılması ifadesi bulunur.

Başsız insan olmadığı gibi, namazsız da din olmaz. Namazlarda kalbimizi allah'a açar, ona dua eder, ona sığınırız. Namaz, allah'a imandan sonra farzların ve ibadetlerin en önemlisi ve faziletlisidir. Kur'an'da günün belli vakitlerinde abdestle birlikte duaya kalkılması ifadesi bulunur.


0 Response to "Namaz T Nedir"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel