Namaz Çizelgesi

Namaz Çizelgesi. Genel olarak farz ve sünnet kaidelere burada yer almakta. Farz namazını kılmadan vaktini geçirmek büyük günahlardandır.

Namaz Ve Kerahat Vakitleri Resimli Hz Muhammed Sav Efendimizin Hayati
Namaz Ve Kerahat Vakitleri Resimli Hz Muhammed Sav Efendimizin Hayati from www.muhammed.gen.tr
Dua çizelgesi, namaz çizelgesi, namaz sure ve duaları takip çizelgesi, namaz ayrıca çocuğunuza namaz kılmayı öğretmek istiyorsanız eğer namaz dersleri bölümünden namazımı. Anne ve babaların bilinçlenmesine yönelik düzenledikleri farklı mutlu aile mutlu çocuk derneği, çocuklara namazı sevdirmek için aylık namaz takip çizelgesi hazırladı. Resimli sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı, vitir namazlarının kaçar rekat olduğunu namaz cetveli, çizelgesi, beş vakit günlük namaz kılınışını gösteren videolar, 5 vakit.

Güzel takkelerle, oyalı başörtülerle, cicili bicili tesbihlerle, yeri geldikçe hediye ve ödüller vererek, onların gönüllerini almalı, iyi arkadaşlarını örnek göstermelisiniz.

Aşağıda 5 vakit namaz tablosu bulunmaktadır. Kitap okuma takip çizelgesi boş form (dosya türü: Başlangıç tarihi 29 ağustos 2014. Anne ve babaların bilinçlenmesine yönelik düzenledikleri farklı mutlu aile mutlu çocuk derneği, çocuklara namazı sevdirmek için aylık namaz takip çizelgesi hazırladı.


0 Response to "Namaz Çizelgesi"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel