Diyanet Namaz

Diyanet Namaz. Namaz.diyanet.gov.tr adresinden ulaşılabilen portala ilişkin dikkat çeken ilk detay, hazırlığında hanefi ve şafiilerin namazdaki farklı uygulamalarının dikkate alınmış olması. Namaz ile ilgili kaynaklara erişebileceğiniz web sitesi.

Diyanet Ten Namaz Icin Akilli Uygulama
Diyanet Ten Namaz Icin Akilli Uygulama from cdnuploads.aa.com.tr
Namaz vakitleri ve ezan saatleri bulunduğunuz şehre göre diyanet i̇şleri başkanlığı fetvalarına 2006'dan beri dünyanın sekiz binden fazla merkezi için (t.c diyanet i̇şleri başkanlığı fetvalarına. İstanbul namaz vakitleri sayfamız üzerinden anlık olarak ezan saatleri bilgisine ulaşabilirsiniz. Bu apk uygulama ile dünyanın her yerinde namaz vakitlerine ulaşabilirsiniz.

Diyanet'in namaz vaktim uygulaması, istenilen ilin namaz vakitlerini öğrenmek, kıble yönünü bulmak için en iyi.

Bu program diyanet i̇şleri'nin namaz vakitleriyle birebir uyumludur çünkü tüm verileri diyanet'in resmi sitesinden anlık olarak almaktadır. Baku namaz vakitleri 2021, diyanet takvimine göre baku sabah namazı, öğle namazı, ikindi namazı, akşam namazı ve yatsı namazı vakitleri. Namaz vakitlerini göstermek istediğiniz il ve ilçe adını seçiniz. Diyanet namaz vaktim, namaz vakitleri öğrenme ve kıble yönü bulma uygulaması.


0 Response to "Diyanet Namaz"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel