Namaz Saatleri

Namaz Saatleri. İstanbul namaz vakitleri sayfamız üzerinden anlık olarak ezan saatleri bilgisine ulaşabilirsiniz. Coğrafi kuzeyden saat yönünde kıble açısı 152 ° | pusula kuzeyinden saat yönünde kıble açısı 146 °.

Izmir Bayram Namazi Saati Kacta Kilinacak 24 Mayis Izmir Namaz Saatleri Izmir Sabah Namazi Vakti Ne Zaman Saat Kacta 2020 Son Dakika Milliyet
Izmir Bayram Namazi Saati Kacta Kilinacak 24 Mayis Izmir Namaz Saatleri Izmir Sabah Namazi Vakti Ne Zaman Saat Kacta 2020 Son Dakika Milliyet from i2.milimaj.com
Ezan vakti geri sayım aracı ile namaz vakitleri bilgisini takip edebilirsiniz. Namaz vakti, türkiye ve dünya diyanet namaz vakitleri ve ezan saatlerini aylık ve yıllık olarak gösteren islami sitedir. 30 günlük diyanet namaz vakitleri.

Namaz vakti ve ezan saatleri yeni şafak'ta.

Ezan saati sayacı ile namaz vakitleri ne kadar kaldığını öğrenebilirsiniz. Vakit vakit namaz rekatları, her vakit namazın sünnetleri ve farzının rekat sayıları, sabah, öğle, ikindi bir günde 5 vakit namaz rekatları toplamı 40 rekattır. Namaz vakitleri, en yakın merkezden namaz vakti ögrenme, bayram, kandil günleri. Namaz vakitleri sayfamız üzerinden diyanet i̇şleri başkanlığı ile hazırlanan tüm illerin ezan saatleri bilgisine ulaşabilirsiniz.


0 Response to "Namaz Saatleri"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel