Namaz Müminin Miracıdır Ne Demek

Namaz Müminin Miracıdır Ne Demek. Namaz miracında da bu zirve söz konusudur. Bilindiği gibi miraç, peygamber efendimizin (s.a.v), hiçbir peygambere nasip olmayan yüce makamlara yükselmesidir.

Namaz Muminin Miracidir Ne Demektir Dinimizde
Namaz Muminin Miracidir Ne Demektir Dinimizde from www.dinimizde.com
Biz müslümanlar, namaz, müminin mîracıdır hadisinin hakikatini tam anlamıyor ve tam demek ki, i̇slam'ı yaşamak ve namaz kılmak hususunda sarsılmak, kendimize gelmek durumundayız. Efendimiz (s.a.v.)'in gözünün nuru, müminin miracıdır. namaz kılmak demek, kulun allah (c.c.) huzuruna çıkması ve o'na dua ve niyazda bulunması demektir.namaz, insanın kalbini aydınlatır ve. Bilindiği gibi miraç, peygamber efendimizin (s.a.v), hiçbir peygambere nasip olmayan yüce makamlara yükselmesidir.

Namaz, dinin direği, müminin miracıdır.

Namaz, dinin direği, müminin miracıdır. Mü'mini allah'ın rıza makamına yükseltir. Biz müslümanlar, namaz, müminin mîracıdır hadisinin hakikatini tam anlamıyor ve tam demek ki, i̇slam'ı yaşamak ve namaz kılmak hususunda sarsılmak, kendimize gelmek durumundayız. İslâmın beşte bir parçası ise de, bu toplayıcılığından dolayı, yalnız başına, müslümanlık demek olmuştur.


0 Response to "Namaz Müminin Miracıdır Ne Demek"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel