7 Nisan Namaz Vakitleri

7 Nisan Namaz Vakitleri. İstanbul, ankara, i̇zmir akşam ezanı, namaz vakitleri berat kandili sebebiyle bugünü oruçlu geçiren birçok müslüman 07 nisan 2020 namaz vakitleri araması yaparak bugün akşam ezanı kaçta okunuyor sorusuna cevap arıyor. Cuma namazı vakitleri için tıklayınız.

Gaziantep Iftar Vakti 2021 Gaziantep Iftar Ve Aksam Ezani Saat Kacta Iste Sahur Ve Iftar Saatleri Son Dakika Haberler
Gaziantep Iftar Vakti 2021 Gaziantep Iftar Ve Aksam Ezani Saat Kacta Iste Sahur Ve Iftar Saatleri Son Dakika Haberler from i4.hurimg.com
Yüce allah namazlarımızı kabul eylesin. İmsak04:26 güneş06:02 öğle13:07 i̇ki̇ndi̇16:55 akşam20:02 yatsi21:32. Namaz vakitleri ve ezan saatleri bulunduğunuz şehre göre diyanet i̇şleri başkanlığı fetvalarına uygun olarak 2006'dan beri dünyanın sekiz binden fazla merkezi için (t.c diyanet i̇şleri başkanlığı fetvalarına uygun olarak) matematiksel yöntemlerle namaz vakitlerini ve ezan saatlerini hesaplıyoruz.

İstanbul ili namaz vakitleri ve aylık ezan saatleri hakkında detaylı bilgiler burada.

Bugune 26.04.2021 tarixine olan bakı namaz vaxtlari. İstanbul namaz vakitleri sayfasından öncelikli olarak i̇stanbul için 2021 ezan saatleri hakkında bilgi alabilir ve dilerseniz cuma saati bilgisine ulaşabilirsiniz. İstanbul için namaz vakti ezanı saat kaçta okunuyor, bugün için diyanet namaz saatleri, yarınki sabah namazı ezanı kaçta ve önümüzdeki 30 günlük namazların vakitleri ne zaman sona erer? İstanbul imsak, güneş, sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı ezan vakitleri ve namaz saatleri.


0 Response to "7 Nisan Namaz Vakitleri"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel