Namaz Yatsı Kaç Rekat

Namaz Yatsı Kaç Rekat. Ana sayfa » namaz » yatsı namazı kaç rekattır, nasıl kılınır? Yatsı namazı önce 4 rekat ilk sünnet sonra 4 rekat farz sonra ise 2 rekat son sünnet olarak kılınır.

Yatsi Namazi Nasil Kilinir Yatsi Namazi Kac Rekat Iste Diyanet Bilgisi Ile Yatsi Namazi Kilinisi Ve Okunacak Dualar Son Dakika Flas Haberler
Yatsi Namazi Nasil Kilinir Yatsi Namazi Kac Rekat Iste Diyanet Bilgisi Ile Yatsi Namazi Kilinisi Ve Okunacak Dualar Son Dakika Flas Haberler from i4.hurimg.com
Resimli sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı, vitir namazlarının kaçar rekat olduğunu gösteren çizelge. Yatsı namazından sonra kılınan vitir namazı ayrı bir namaz olduğu için buraya ilave etmeyeceğiz. Yatsı namazı 4 rekat ilk sünnet, 4 rekat farz, 2 rekat son sünnet ve 3 rekat vacip olan vitir namazı olmak üzere toplam 13 rekattır.

Yatsı namazının dört rekat sünneti.

Yatsı namazının dört rekat sünneti. Yatsı namazdan sonra 3 rekat da selati vitir namazı kılınır. Niyetten sonra allahu ekber diyerek iftitah tekbiri alınır ve aller bağlanarak namaza başlanır. Yatsı namazı 4 rekat ilk sünnet, 4 rekat farz, 2 rekat son sünnet ve 3 rekat vacip olan vitir namazı olmak üzere toplam 13 rekattır.


0 Response to "Namaz Yatsı Kaç Rekat"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel