Namaz Örtüsü

Namaz Örtüsü. Farklı renk ve desen seçenekleriyle en kaliteli baş örtüleri n11.com'da! İğne oyası elişi krep şifon kumaş mevlüt namaz başörtüsü başörtüleri ön i̇ğne oyası beyaz mevlüt namaz başörtüsü fiyatları, mevlütlük örtüler arasında en çok tercih edilen.

Dantelux El Isi Namaz Ortusu Beyaz Fiyati Yorumlari Trendyol
Dantelux El Isi Namaz Ortusu Beyaz Fiyati Yorumlari Trendyol from cdn.dsmcdn.com
Namaz başörtüsü diğer adıyla namaz yazması yapılışını çok güzel bir örnek ile sitemizde paylaştık. İslamın beş şartından biri olan ve müslümanların günde beş. Çok şık ve zarif duruyor.

Namaz örtüsü, mevlüt örtüsü ve hac örtüsü olarak kullanılan yazmalara oyalar bulabilirsiniz.

Namaz örtüsü o kadar yerleşmiştir ki kültürümüze yüz yıllardan beri kenarlarını ve üzerini çeşitli iğne çünkü namaz örtüsü diye hazırlanan ürünler o kadar güzel ki, gerçek anlamda hepsi birer sanat eseri. Bende bugün iğne oyası ile yapılmış namaz örtüsü kenarlarının örneklerini resimli olarak galerimizde paylaşıyorum hanımlar. Boncuklu oyalar, çiçekli oyalar tığ ve iğne oyaları gibi birbirinden güzel modellerin anlatımlarını bir tıkla. En değişik yazma ucu örneklerinden yeni ve değişik namaz örtüsü örnekleri modelleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.


0 Response to "Namaz Örtüsü"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel