O Namaz Saatleri

O Namaz Saatleri. Türkiye'nin tüm illeri için bugünkü ve aylık namaz vakitleri ve imsakiye. Ezan vakti geri sayım aracı ile namaz vakitleri bilgisini takip edebilirsiniz.

28 Ekim Carsamba Namaz Vakitleri Istanbul Ankara Izmir Aksam Ezani Yatsi Ezani Saat Kacta Okunuyor Il Il Namaz Saatleri Son Dakika Milliyet
28 Ekim Carsamba Namaz Vakitleri Istanbul Ankara Izmir Aksam Ezani Yatsi Ezani Saat Kacta Okunuyor Il Il Namaz Saatleri Son Dakika Milliyet from i2.milimaj.com
Tüm ülkeler ve şehirler için namaz vakitleri. İl il ezan saatleri, namaz vakitlerini bu sayfada bulabilirsiniz. İstanbul namaz vakitleri, i̇stanbul namaz vakitleri diyanet, i̇stanbul sabah ezanı saati, i̇stanbul sabah namazı kaçta kılınıyor.

İstanbul namaz vakitleri, i̇stanbul namaz vakitleri diyanet, i̇stanbul sabah ezanı saati, i̇stanbul sabah namazı kaçta kılınıyor.

Akşam vaktinin bitişinden, ikinci fecire, yani şafağın doğuşuna kadarki süredir. Namaz vakitleri sayfamızdan diyanet i̇şleri başkanlığı tarafından hazırlanan il il tüm türkiye'deki ezan saatleri ve cuma vakti bilgisine ulaşabilirsiniz. Namaz vaktini öğrenmek istediğiniz il yada ilçe'nin adını aşağıdaki form'a yazarak öğrenebilirsiniz! Sitemiz üzerinden tüm ülkelerin namaz vakitlerine il il ulaşabilirsiniz.


0 Response to "O Namaz Saatleri"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel