Nykøbing F Namaz Vakti

Nykøbing F Namaz Vakti. Günes dogdugunda kerahat vakti girer. Konumunda namaz vakitleri nykøbing falster.

Lost In Translation Meaning In Ocean S 12
Lost In Translation Meaning In Ocean S 12 from images-na.ssl-images-amazon.com
Azərbaycanın hər bölgəsi üçün 2021 namaz vaxtları.i̇ndi daha sürətli,daha rahat və daha dəqiq. Bugün moscow, moscow russia için namaz vakitleri sabah namazı vakti 02:30 am, öğle namazı vakti 12:27 pm, i̇kindi namazı vakti 04:37 pm, akşam namazı vakti 08:15 pm ve yatsı namazı vaktidir 10:12 pm. Namaz vakitleri ve ezan saatleri bulunduğunuz şehre göre diyanet i̇şleri başkanlığı fetvalarına uygun olarak 2006'dan beri dünyanın sekiz binden fazla merkezi için (t.c diyanet i̇şleri başkanlığı fetvalarına uygun olarak) matematiksel yöntemlerle namaz vakitlerini ve ezan saatlerini hesaplıyoruz.

Bingöl için namaz vakti ezanı saat kaçta okunuyor, bugün için diyanet namaz saatleri, yarınki sabah namazı ezanı kaçta ve önümüzdeki 30 günlük tüm 5 vakit namaz zamanı bilgilerini aşağıdaki bir aylık namaz vakitleri namaz vakitleri açıklaması:

Danimarka, nykøbing falster için günün tüm namaz vakti saatlerini beş vakit sabah, öğle namazı, ikindi namazı, akşam namazı ve yatsı namazı zamanı olacak şekilde gün bazında ve 1 aylık namaz saatlerini gösteren çizelgemizden öğrenebilirsiniz. Türkiye'nin tüm illeri için bugünkü ve aylık namaz vakitleri ve imsakiye. Günde beş vakit farz namazı vardır. Nykøbing falster danimarka, 4380,77 km güney doğu mesafede mekke'ye.


0 Response to "Nykøbing F Namaz Vakti"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel