Namaz Vakti Istanbul 2020

Namaz Vakti Istanbul 2020. İstanbul i̇çin haftalık namaz vakitleri. Namaz vakitleri i̇stanbul 2020 sayfamızda.

19 Eylul Cumartesi Sabah Namaz Vakti Saat Kacta Diyanet Isleri Baskanligi Il Il Imsakiye Guncel Haberleri
19 Eylul Cumartesi Sabah Namaz Vakti Saat Kacta Diyanet Isleri Baskanligi Il Il Imsakiye Guncel Haberleri from i12.haber7.net
Istanbul, istanbul turkey için en doğru i̇slami namaz vakitleri bugün sabah namazı vakti 04:30 am, öğle namazı vakti 01:03 pm, i̇kindi namazı vakti 04:51 haftalık namaz vakitleri ve aylık namaz zaman çizelgesi ile istanbul için ezan ve namaz vakitlerini güvenilir bir kaynaktan öğrenin istanbul. Cuma başlangıç saati, öğle namazı vakti ile aynıdır. İstanbul için namaz vakti ezanı saat kaçta okunuyor, bugün için diyanet namaz saatleri, yarınki sabah namazı ezanı kaçta ve önümüzdeki 30 günlük tüm 5 vakit namaz zamanı bilgilerini aşağıdaki bir aylık namaz vakitleri çizelgemizden öğrenebilirsiniz.

İstanbul için namaz vakti ezanı saat kaçta okunuyor, bugün için diyanet namaz saatleri, yarınki sabah namazı ezanı kaçta ve önümüzdeki 30 günlük tüm 5 vakit namaz zamanı bilgilerini aşağıdaki bir aylık namaz vakitleri çizelgemizden öğrenebilirsiniz.

İstanbul'da ilk imsak (sahur) vakti ile birlikte 24 nisan 2020 cuma günü başlayan ramazan ayında ilk sahura perşembe gecesi kalkılmış olacak. Cuma başlangıç saati, öğle namazı vakti ile aynıdır. İ̇stanbul namaz vakitleri 2021, diyanet takvimine göre i̇̇stanbul sabah namazı, öğle namazı, ikindi namazı, akşam namazı ve yatsı namazı vakitleri. Namaz vakitlerini göstermek istediğiniz il ve ilçe adını seçiniz.


0 Response to "Namaz Vakti Istanbul 2020"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel