Namaz Resmi

Namaz Resmi. Namazımın vakti geçti mi? dinimizin direği namazdır: Resi̇mlerle namazin kilinişi örnek olarak sabah namazının iki rek'at farzının kılınışı resimlerle anlatılmış, erkek ve namaz resimleri.

Kutuplara Yakin Bolgede Namaz Vakitleri Tr724
Kutuplara Yakin Bolgede Namaz Vakitleri Tr724 from www.tr724.com
Üzerinde insan veya hayvan resimleri bulunan bir elbise ile namaz kılmak. Namaz kılmak için kabeye yöneldikten sonra ayakta vakit namaza niyet ederek iki elin avucu açık tekbir alındıktan sonra eller resimde yer aldığı gibi bağlanır ve okunması gereken dualar okunur. Üzerinde cami veya kâbe resmi bulunan seccadede namaz kılmak caiz midir?

Resmin, namaz kılınan yerin arkasında veya önünde olması bir şey değiştirir mi?

Namaz kılmak için kabeye yöneldikten sonra ayakta vakit namaza niyet ederek iki elin avucu açık tekbir alındıktan sonra eller resimde yer aldığı gibi bağlanır ve okunması gereken dualar okunur. Çünkü bu durumda namaz kılanın dikkati dağılır ve huşuu kaybolur. Namaz nasıl kılınır, 5 vakit namaz, namazın farzları ve sünnetleri, namaz sureleri ve duaları, abdest, gusül, 32 farz, kuran'ı kerim, ilmihal, imanın, islamın şartları. Bu manzara hem acının hem şehadetin habercisi!


0 Response to "Namaz Resmi"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel