Namaz Portalı

Namaz Portalı. Namaz kitaplığı bölümünde de eski diyanet i̇şleri başkanlarından ahmet hamdi akseki'nin namaz surelerinin türkçe tercüme ve tefsiri eserine, doç. Namaz platformu, namaz merkezli bir hayatı amaç edinmiştir.

Odullu Haydi Cocuklar Namaza Yarismasi Afyon Haber Portali I Afyonkarahisar Haberleri Afyonprestij Com
Odullu Haydi Cocuklar Namaza Yarismasi Afyon Haber Portali I Afyonkarahisar Haberleri Afyonprestij Com from afyonprestij.com
Dünya şehirleri için namaz vakitleri (prayer times for cities the worldover). Namaz vakti, türkiye ve dünya diyanet namaz vakitleri ve ezan saatlerini aylık ve yıllık olarak gösteren islami sitedir. Bugune 04.05.2021 tarixine olan bakı namaz vaxtlari.

Namaz.diyanet.gov.tr adresinde namaz ibadetine ilişkin tüm bilgiler birarada… namaz.diyanet.gov.tr adresinden ulaşılabilen portala ilişkin dikkat çeken ilk detay, hazırlığında hanefi ve şafiilerin.

Namaz sureleri sırasını ve namaz dualarını buradan öğrenin. Oruç ve namazla kişisel disiplin oruç ve namazla kişisel disiplin oruç müslümanların ruhlarının, nefislerinin ve fiziksel aktivitelerinin en güçlü disipline edildi. Cami ve namazla arınma mesajının toplumun tamamına ulaşması. Namazda okunan dualar, namaz sureleri ve namaza dair ne varsa burada bulabileceksiniz.


0 Response to "Namaz Portalı"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel