T.dağ Namaz Vakitleri

T.dağ Namaz Vakitleri. Tekirdağ namaz vakitleri sayfamız üzerinden anlık olarak ezan saatleri bilgisine ulaşabilirsiniz. 15 senedir internette aktif olarak hizmet veren www.ihya.org web sitemize namaz vakitleri her yil özenle eklenmektedir.

Corlu Namaz Vakitleri Yeni Safak
Corlu Namaz Vakitleri Yeni Safak from i2.milimaj.com
Namaz vakitleri ve ezan saatleri bulunduğunuz şehre göre diyanet i̇şleri başkanlığı fetvalarına uygun olarak 2006'dan beri dünyanın sekiz binden fazla merkezi için (t.c diyanet i̇şleri başkanlığı fetvalarına uygun olarak) matematiksel yöntemlerle namaz vakitlerini ve ezan saatlerini hesaplıyoruz. İllere göre beş vakit namaz ezan saatlerini öğrenmek için bulunduğunuz ili seçiniz. Tekirdağ namaz vakitleri sayfamız üzerinden anlık olarak ezan saatleri bilgisine ulaşabilirsiniz.

Tekirdağ namaz vakitleri ve namaz saatleri sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

15 senedir internette aktif olarak hizmet veren www.ihya.org web sitemize namaz vakitleri her yil özenle eklenmektedir. En doğru moscowezan ve namaz vakitlerini haftalık namaz saatleri ve aylık namaz zaman çizelgesi ile öğrenin. Sitemiz üzerinden tüm ülkelerin namaz vakitlerine il il ulaşabilirsiniz. İmsak04:17 güneş05:44 öğle12:34 i̇kindi16:16 akşam19:14 yatsı20:35 25 ağustos 2020 salı.


0 Response to "T.dağ Namaz Vakitleri"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel