Namazda 2. Rekatta Oturunca Ne Okunur

Namazda 2. Rekatta Oturunca Ne Okunur. Eğer kalkışı oturmaya yakın ise, oturur, sehiv secdesi gerekmez. A) besmele, b) fatiha sûresi, c) kur'an'dan başka bir sûre daha okunur.

Teravih Namazi Evde Nasil Kilinir Kac Rekattir Teravih Namazi Kac Rekat Teravih Namazinda Okunacak Sureler Neler Iste Teravih Namazi Kilinisi Ve Okunacak Sureler
Teravih Namazi Evde Nasil Kilinir Kac Rekattir Teravih Namazi Kac Rekat Teravih Namazinda Okunacak Sureler Neler Iste Teravih Namazi Kilinisi Ve Okunacak Sureler from fotograf.gazetevatan.com
İki rekat duha namazı kılan kimse gafiller zümresinden yazılmaz. i̇kinci 2 rekat için niyet son iki rekat oturarak kılınır. .rekatta hangi sure okunur namazda okunan sureler namazda hangi rekatta ne okunur. Sonra (bir rekât) vitiri kılardı.

Her rekatta fatihadan sonra 10 ihlas okunur.

Soru gayet açık.i̇lk rekatta yanlışıkla otuuran ettehiyatüyü okuyan ne yapmalı.:blink: Bu duruma göre mesbuk, iki rekatlı namazda ikinci rekât ve son oturuşta; Eğer kalkışı oturmaya yakın ise, oturur, sehiv secdesi gerekmez. Ihlas suresi) tekrar rüku yapılır, aynı cümleler söylenerek secdeye varılıp, 2 kez secde edildikten sonra oturulur.


0 Response to "Namazda 2. Rekatta Oturunca Ne Okunur"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel