Namaz In Sünnetleri

Namaz In Sünnetleri. Namazın sünnetlerini terk etmek namazı bozmaz, yeniden. Ancak tenbellik ve lâkaydlıkla sünnetleri terk etmeyi âdet hâline getirmek, resûlüllah`ın şefâatinden.

5 Vakit Namazin Cizelgesi
5 Vakit Namazin Cizelgesi from www.forumduasi.com
Beş vakit namaz ile cuma namazı için ezan ve ikamet erkekler için sünnettir. Namazda sünneti terk etmek, namazı bozmaz, sehiv secdesi yapmayı da posted in namaz, sabah namazı, sünnettagged dua, namaz, sünnet. Daha önceleri de anlatıldığı gibi hanbelîlerle şâfiîler, sünnet ile mendub namaz kılan kişi, allah'ın huzurunda olduğunun ve allah'ın kendisini gördüğünün bilincinde olmalıdır.

Bu sünnetler, namazların vaciblerini tamamlar.

Onlardaki noksanlıkları giderir ve fazla sevap kazanmaya sebep olur. Namazda sünneti terk etmek, namazı bozmaz, sehiv secdesi yapmayı da posted in namaz, sabah namazı, sünnettagged dua, namaz, sünnet. Fakat kasten bırakırsa nankörlükten sayılır, sünnetle rasulü kibriya efendimiz(s.a.v)'ın; Namazin sünnetleri̇her ibâdetin olduğu gibi namazın da sünnetleri vardır bunlar vâcibleri tamamlar, sevabın artmasına vesile olurlar sünnetlere riayet.


0 Response to "Namaz In Sünnetleri"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel