Ş.koçhisar Namaz Vakitleri

Ş.koçhisar Namaz Vakitleri. Ankara şerefli koçhisar namaz vakitleri. Namaz vakitleri, i̇llere göre beş vakit namaz saatleri, i̇l i̇l diyanet ezan saatleri, cep namaz vakti öğrenme, türkiye ezan vakitleri, öğlen akşam namazı saati kaçta.

2018 Ankara Ilceleri Kurban Bayram Namazi Saatleri Cankaya Da Bayram Namazi Kacta
2018 Ankara Ilceleri Kurban Bayram Namazi Saatleri Cankaya Da Bayram Namazi Kacta from www.gazeteilksayfa.com
2021 yılı güncel şanliurfa ili bozova ilçesindeki koçhisar semtine ait namaz vakitleri günlük ve son 30 güne ait ezan saatleri. Diyanet i̇şleri başkanlığı tarafından hazırlanan gölhisar namaz vakitleri takvimini sayfamız üzerinden anlık olarak sabah, öğlen, ikindi, akşam ve yatsı namazın imsak ile ezan saatlerine ulaşabilirsiniz. İllere göre sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı ve cuma namaz vakitlerine karar sitemizden ulaşabilirsiniz.

Pek çok ses ve ezan seçenekleri ile her namaz vakti öncesinde veya namaz vaktinde görsel ve sesli bildirimler alabilirsiniz.

Gökyüzü kizarasiya kadar kilinabilir aksam: Namaz nasıl kılınır, 5 vakit namaz, namazın farzları ve sünnetleri, namaz sureleri ve duaları, abdest, gusül, 32 farz, kuran'ı kerim, ilmihal, imanın, islamın şartları. Namaz vakitleri ve ezan saatleri bulunduğunuz şehre göre diyanet i̇şleri başkanlığı fetvalarına uygun olarak, matematiksel yöntemlerle hesaplanmaktadir. Pek çok ses ve ezan seçenekleri ile her namaz vakti öncesinde veya namaz vaktinde görsel ve sesli bildirimler alabilirsiniz.


0 Response to "Ş.koçhisar Namaz Vakitleri"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel