Namazda 2. Rekatta Oturmayı Unutmak

Namazda 2. Rekatta Oturmayı Unutmak. Üç veya dört rekatlık namazın ilk oturuşunu yani 2. Sonra kalkıp başka bir rekât daha kılarak oturur.

Namazda Tadil I Erkan Kurallari Farzdir Cemaatle Namaz Cok Onemli Cemaatle Namaz Kilmak Islam In Siari Olan En Muhim Amllerdendir Cemaatle Kilinan Namaz Yalniz Kilinan Namazdan 25 Veya 27 Derece Daha Faziletlidir
Namazda Tadil I Erkan Kurallari Farzdir Cemaatle Namaz Cok Onemli Cemaatle Namaz Kilmak Islam In Siari Olan En Muhim Amllerdendir Cemaatle Kilinan Namaz Yalniz Kilinan Namazdan 25 Veya 27 Derece Daha Faziletlidir from lookaside.fbsbx.com
Namazda unutur ya da yanılırsak ne yapacağız? Çünkü sünnet olan oturarak selam vermektir. 4 rekatlık namazda 2.rekatta selam verince ne yapılması gerekir.

İki rekatlı namazda, ikinci rekatta değil de üçüncü rekatta otursa, 4 rekatlı namazda, dörtte sual:

Biriniz namazı dört rekat mı yoksa üç rekat mı kıldığında okunup iki yana selam verildikten sonra iki secde daha yapılır ve oturulur. Dört rekatlı namazlarda, iki rekat kıldıktan sonra oturmayı unutarak üçüncü rekata kalkmak, yani, ilk oturuşu terketmek. Hiçbir sebep yokken sünnet namazları oturarak kılabilir miyiz? Üç veya dört rekatlı namazlarda 2.


0 Response to "Namazda 2. Rekatta Oturmayı Unutmak"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel