Namaz Programı

Namaz Programı. Namaz vakitlerinden, hicri tarihten, önemli dini günlerden, kıble istikametinden haberdar olun. Görselliği ve namaza ne kadar süre kaldığını göstermesiyle, canlı kutucuk ve alarm özelliği ile program çok hoş bir görünüme.

Windows 10 Ve Windows 7 Icin Namaz Vakitleri Ezan Programi
Windows 10 Ve Windows 7 Icin Namaz Vakitleri Ezan Programi from www.hedefinternet.com
Görselliği ve namaza ne kadar süre kaldığını göstermesiyle, canlı kutucuk ve alarm özelliği ile program çok hoş bir görünüme. Uygulamayı bilgisayarınızdan kaldırmak isterseniz, kontrol panelinden, program ekle kaldır'ı seçin daha sonra gelen pencereden hasenat namaz vakitleri pc'yi seçin ve. Bu program diyanet i̇şleri'nin namaz vakitleriyle birebir uyumludur çünkü tüm verileri diyanet'in resmi sitesinden anlık olarak almaktadır.

Namaz vakitleri, dini programlardan biri olan bu ücretsiz program ile namaz ve ezan vakitlerini görerek kendinizi ona göre ayarlayabileceksiniz.

Namaz vakitleri hep masaüstünüzde olsun. Namaza başlamadan önce , namazdayım widgeti veya program ana sayfasında sol geri planda otomatik çalışma. Türkiye namaz vakitleri programı ile namaz vakitlerini takip edebilirsiniz. Namaz vakti uygulamaları için hangi uygulamayı indirmek istediğinizi ya da hangi uygulamayı indireceğinizi bilmiyorsanız sizlere en iyi uygulamalardan bahsedeceğiz.


0 Response to "Namaz Programı"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel