Namaz B

Namaz B. Namaz, a word, binds every muslim on this planet from a thread that connects them to allah. Diyanet i̇şleri başkanlığı tarafından hazırlanan muri (b) namaz vakitleri takvimini sayfamız üzerinden anlık olarak sabah, öğlen, ikindi, akşam ve yatsı namazın imsak ile ezan saatlerine ulaşabilirsiniz.

Salah Wikipedia
Salah Wikipedia from upload.wikimedia.org
Cibril (a.s), ka'be'nin yanında bana iki kez imâm oldu. Baki və rayonlar üzrə namaz vaxti. Diyanet i̇şleri başkanlığı tarafından hazırlanan muri (b) namaz vakitleri takvimini sayfamız üzerinden anlık olarak sabah, öğlen, ikindi, akşam ve yatsı namazın imsak ile ezan saatlerine ulaşabilirsiniz.

Şüphesiz namaz, mü'minler üzerine belirli vakitlerde farz kılınmıştır. her namazın kendi vaktinde kılınması şarttır.

Through namaz also called as salat or salah, one can communicate directly with allah almighty. Namaz is one of the important means of health, happiness, and harmony. «üç insandan qələm qaldırılmışdır (etdiklərinin məsuliyyətindən. Diyanet i̇şleri başkanlığı tarafından hazırlanan muri (b) namaz vakitleri takvimini sayfamız üzerinden anlık olarak sabah, öğlen, ikindi, akşam ve yatsı namazın imsak ile ezan saatlerine ulaşabilirsiniz.


0 Response to "Namaz B"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel