G.namaz

G.namaz. Bu site namaz kılmayı ve abdest almayı öğrenmek isteyenler için hazırlanmıştır. Bugune 03.05.2021 tarixine olan gəncə namaz vaxtlari.

Cukrcek Temni Namaz S Pomaranco 200 G
Cukrcek Temni Namaz S Pomaranco 200 G from static.openfoodfacts.org
Gaziantep için namaz vakti ezanı saat kaçta okunuyor, bugün için diyanet namaz saatleri, yarınki sabah namazı ezanı kaçta ve önümüzdeki 30 günlük tüm 5 vakit namaz zamanı bilgilerini aşağıdaki bir aylık. Namaz vaxtları çizelgesinde günün imsak vaxtı eyni zamanda sahur vaxtıdır, axşam azanı vaxtı də iftar saatı olaraq orucun bitdiyini göstərən vaxtdır. Find salat and namaz timetable for fajr time, dhuhr time, asr time, maghrib time and isha prayer get the most accurate st petersburg azan and namaz times with both;

Ezan vakti geri sayım aracı ile namaz vakitleri bilgisini takip edebilirsiniz.

Diyanet i̇şleri başkanlığı tarafından hazırlanan schwanden (g) namaz vakitleri takvimini sayfamız üzerinden anlık olarak sabah, öğlen, ikindi, akşam ve yatsı namazın imsak ile ezan saatlerine. Bugun | oylik | yillik | намоз вақти, namoz vaqti, bomdod vaqti, peshin vaqti, asr vaqti, shom vaqti, xufton vaqti. Schwanden (g) verileri diyanet i̇şleri başkanlığı namaz vakitleri hesaplama yöntemini kullanmaktadır. Bu site namaz kılmayı ve abdest almayı öğrenmek isteyenler için hazırlanmıştır.


0 Response to "G.namaz"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel