7 Nisan Namaz Vakitleri

7 Nisan Namaz Vakitleri. Eski turkey için en doğru i̇slami namaz vakitleri bugün sabah namazı vakti 04:16 am, öğle namazı vakti 12:46 pm, i̇kindi namazı vakti 04:33 pm, akşam namazı haftalık namaz vakitleri ve aylık namaz zaman çizelgesi ile eski için ezan ve namaz vakitlerini güvenilir bir kaynaktan öğrenin eski. Namaz vakitleri, ezan saatleri, i̇li namaz vakitleri ve ezan saatleri anlık olarak yenişafak sayfasında.

1
1 from
Ihya.org sitemizden essen şehrine ait ezan saatlerine hızlıca essen için namaz saatleri düzenli olarak güncellenmekte ve doğru ve temkinli vakitleri size. İstanbul namaz saatleri diyanet'in i̇stanbul namaz vakitleri verileriyle hazırlandı. Eski turkey için en doğru i̇slami namaz vakitleri bugün sabah namazı vakti 04:16 am, öğle namazı vakti 12:46 pm, i̇kindi namazı vakti 04:33 pm, akşam namazı haftalık namaz vakitleri ve aylık namaz zaman çizelgesi ile eski için ezan ve namaz vakitlerini güvenilir bir kaynaktan öğrenin eski.

Sayfamızda yer alan 2021 i̇stanbul namaz vakitleri diyanet i̇şleri başkanlığı'nın resmi sitesinden alınan bilgiler doğrultusunda hazırlanmıştır.

İstanbul imsak, güneş, sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı ezan vakitleri ve namaz saatleri. Bugune 26.04.2021 tarixine olan bakı namaz vaxtlari. Cuma namazı vakitleri için tıklayınız. İstanbul namaz vakitleri sayfasından öncelikli olarak i̇stanbul için 2021 ezan saatleri hakkında bilgi alabilir ve dilerseniz cuma saati bilgisine ulaşabilirsiniz.


0 Response to "7 Nisan Namaz Vakitleri"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel