Namaz Şeması

Namaz Şeması. 17 rekatı farz, 20 rekatı sünnet ve 3 rekatı da vitir namazı olmak üzere toplam 40 rekattır. Hangi vakitte kaç rekat kılınır,nereden hangi dua,sure okunur,bunları kolayca görebilirsiniz.

Sabah Namazinin Kilinisi Sabah Namazi Nasil Kilinir Sabah Namazi Kilmak Sabah Namazinda Ne Okunur Ilham Verici Alintilar Ilahm Veren Alintilar Dualar
Sabah Namazinin Kilinisi Sabah Namazi Nasil Kilinir Sabah Namazi Kilmak Sabah Namazinda Ne Okunur Ilham Verici Alintilar Ilahm Veren Alintilar Dualar from i.pinimg.com
Namaz kılabilmek için gusül abdestimizin ve namaz abdestimizin olması farzdır. Namazda sırasıyla okuyabileceğiniz zammı sure okunuşunu doğru bilmek ve sünnete uygun şekilde kılmak önemlidir. Namaz kılacak kimse, önce üzerinde ve namaz kılacağı yerde, namazın sahih olmasına engel olacak pislik cinsinden bir şeyin bulunmamasına dikkat eder.

Zaten 4 rekatlık namazı kılmayı bilen birisi, diğer namazları rahatlıkla kılabilir.

Cuma namazı tablosu cemaatle namaz bazı namaz kısa sureleri namaz duaları ve anlamları. 5 vaktin namaz rekatları tablosu; 5 vakit namaz tablosu, namaz rekâtları, namaz nasıl kılınır? Çünkü kişi, namaz kılmayı öğrenirken bir çok.


0 Response to "Namaz Şeması"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel