Namaz Saatleri Antalya

Namaz Saatleri Antalya. Antalya ye ait vakitler asırlardır kullanılan ilmi metotlar ve islam alimlerin ictihadları. 2020 sabah namazı, öğle namazı, ikindi namazı, akşam namazı ve yatsı namazı ezanı vakti saat kaçta.

Antalya Ve Ankara Bayram Namazi Saati Antalya Ve Ankara Da 2020 Kurban Bayram Namazi Saat Kacta Kilinacak Son Dakika Haberler
Antalya Ve Ankara Bayram Namazi Saati Antalya Ve Ankara Da 2020 Kurban Bayram Namazi Saat Kacta Kilinacak Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Sayfamızda yer alan 2021 antalya namaz vakitleri diyanet i̇şleri başkanlığı'nın resmi sitesinden alınan bilgiler doğrultusunda. Antalya namaz saatleri sayfamızdan anlık olarak ezan vakitleri bilgisine ulaşabilirsiniz. Antalya i̇çin bir aylık namaz vakti.

Sahur vakti, oruç tutacaklar için son yeme içme saatidir.

Bugün için antalya sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı namazı ezanı vakti ne zaman, kaçta okunuyor en son haber'de! 16.04.2021 tarihli cuma namazı vakti 13:07 geçe girmektedir. Antalya namaz vakitleri ve ezan saatini yeni şafak'tan takip edin. Türkiye, antalya namaz vakti ne zaman, ezan saatleri saat kaçta, antalya diyanet namaz vakitleri takvimine aylık ve yıllık olarak bakabilirsiniz.


0 Response to "Namaz Saatleri Antalya"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel