Namaz 2 Rekat Mı 4 Rekat Mı

Namaz 2 Rekat Mı 4 Rekat Mı. Öğle ve yatsı namazının son sünnetini dört rekat kılmakta mahzur var mıdır? 2 rekat namaz nasıl kılınır?

Cebrail Aleyhisselam 2 Rekat Namaz Kilmis Bu 2 Rekat Namazi Kilmasi Tam 4 Bin Ahiret Senesi Surmus Sonra Ya Rabbi Kainat Y Cebrail Dusunceler Ozlu Sozler
Cebrail Aleyhisselam 2 Rekat Namaz Kilmis Bu 2 Rekat Namazi Kilmasi Tam 4 Bin Ahiret Senesi Surmus Sonra Ya Rabbi Kainat Y Cebrail Dusunceler Ozlu Sozler from i.pinimg.com
O yanlışı yaptığımda devam mı etmem lazım yoksa yeniden mi niyet etmek lazım yanlışlıkla 4 rekat kıldım çünkü. Bu namazların 17 rekatı farz, 20 rekatı sünnet ve 3 rekatı da vacip öğle namazı: .daha uyumadan veya bir miktar uyuduktan sonra, kılınacak nafile namaza gece namazı denir.

Çünkü bir rekât, tek rekâtlı bir namazdır ki akşam ve vitir namazından başka tek rekâtlı hiç bir namaz yoktur.

Namaz, i̇slam dini için elbette çok önemlidir ve olmazsa olmazlarındandır. Dolayısıyla namaz ibadeti i̇slâm'ın beş şartından ikincisi olarak zikredilmiştir. Teravih sünneti de, nafile namaz demektir. O yanlışı yaptığımda devam mı etmem lazım yoksa yeniden mi niyet etmek lazım yanlışlıkla 4 rekat kıldım çünkü.


0 Response to "Namaz 2 Rekat Mı 4 Rekat Mı"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel