Namaz Hareketleri

Namaz Hareketleri. Ellerini parmak araları hafif açık ve kıbleye karşı olarak kulaklarının yumuşak yerine (kulak memesine) değdirilerek allahu ekber diyerek tekbir alırlar. Bir rekâtta bedenin temel olarak dört pozisyonu vardır.

Kadinlarin Namaz Kilarken Erkeklerden Farkli Oldugu Durumlar Ve Bu Durumlarin Nedenleri Hakkinda Bilgi Verir Misiniz Sorularla Islamiyet
Kadinlarin Namaz Kilarken Erkeklerden Farkli Oldugu Durumlar Ve Bu Durumlarin Nedenleri Hakkinda Bilgi Verir Misiniz Sorularla Islamiyet from sorularlaislamiyet.com
Videolarımızın devamı i̇çin kanalımıza abone olup destek olmayı unutmayınız.teşekkürler. Namaz hareketleri nedir anlamlari nedir ? İki rek'atli bir namazdaki hareketler ile diğer namazlardaki hareketler arasında fark olmadığından onların resimlerle anlatılmasına gerek duyulmamıştır.

Eğer başka elbisesi yoksa, bu mekruh olmaz.

Nasıl namaz kılınır çok kolay namaz kılmayı öğreniyoruz. Yehudi namazi , hristiyan namazi , budist namazi nasildir ? Namaz hareketlerini ogreniyorum resimli anlatim huzur sayfasi islami bilgi kaynaginiz. Ellerini parmak araları hafif açık ve kıbleye karşı olarak kulaklarının yumuşak yerine (kulak memesine) değdirilerek allahu ekber diyerek tekbir alırlar.


0 Response to "Namaz Hareketleri"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel