Diyanet Namaz

Diyanet Namaz. Istanbul için diyanet takvimine göre namaz vakitleri. Diyanet namaz vaktim, namaz vakitleri öğrenme ve kıble yönü bulma uygulaması.

Diyanet Namaz Vakitleri Bursa Indir
Diyanet Namaz Vakitleri Bursa Indir from i2.cnnturk.com
Ankara namaz vakitleri diyanet i̇şleri başkanlığı'nınresmi internet sitesinden alınan bilgiler doğrultusunda yayınlanmaktadır. Namaz ve ezan vakitleri, diyanet uyarlı sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı namazı saatleri ve cuma namazı saat kaçta sorusunun cevabı haberturk.com namaz vakitleri sayfasında. Dünya şehirleri için namaz vakitleri (prayer times for cities the worldover).

Diyanet i̇şleri bakanlığı'nın ülkelere ve şehirlere göre hazırladığı namaz vakitleri'ne sitemiz üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Diyanet namaz vaktim, namaz vakitleri öğrenme ve kıble yönü bulma uygulaması. Eğitim kategorisindeki bu uygulama android içindir. Bu site namaz kılmayı ve abdest almayı öğrenmek isteyenler için hazırlanmıştır. Namaz vakitleri diyanet uygulaması kullanıcılardan gelen istek ve destek üzerine namaz vakitleri diyanet ismiyle yayın hayatını sürdürecektir.


0 Response to "Diyanet Namaz"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel